Rólunk

Köszöntelek a Hungaro Gaming játékos közösség weboldalán!

A Hungaro Gaming egy olyan nyílt játékos közösség, ahová bárki csatlakozhat, aki az általunk játszott játékok valamelyikével játszik, vagy szeretne játszani, illetve bármilyen más játékkal játszik, de szeretne egy olyan közösség tagjává válni, ahol más játékosokkal, kellemes hangulatban és szabadon töltheti a szabadidejét, jelenléti elvárások és megkötések nélkül.

Fő szempontunk az, hogy mindenki akkor jöjjön fel közösségünk Discord szerverére, amikor ideje és kedve van hozzá, nem szabjuk meg, hogy ki mikor mit csináljon, mivel játsszon, kivel beszélgessen. Első a magánélet, a család, a munka vagy iskola, illetve a barátok. Soha nem lesz senki ellen felhozva, ha ritkábban jön, vagy néhány napig-hétig távol lesz.

Célunk, hogy tagjaink számára megfelelő légkört biztosítsunk a minőségi közösségi időtöltéshez. Közösségünk fő működési felülete a DISCORD szerverünk, ahová minden érdeklődőt várunk szeretettel!

Azért, hogy az időtöltés mindenki számára megfelelő lehessen, felállítottunk egy néhány pontból álló Discord szabályzatot – amit a szerveren a Szabályzat szobában olvashattok.

A szabályzat betartásáért a Moderátorok, Főmoderátorok és Adminisztrátorok a felelősek, az ő kéréseiket, utasításaikat minden felhasználónak be kell tartania. A Szabályokat be nem tartók a szabálysértések súlyosságától függő büntetésre számíthatnak, amire a normális viselkedés fenntartása miatt van szükség. Aki ezt nem tudja elfogadni, azt kérünk inkább ne nézzen fel hozzánk!

Várjunk kisebb csapatokat is közösségünkbe, így ha van egy baráti társaságod akikkel együtt szoktatok játszani és szeretnétek egy nagyobb közösségbe tartozni. akkor is gyertek bátran, ha olyan játékkal játszotok, amit nem láttok az oldalunkon, de legalább 5-en vagytok, mert ilyen esetben az adott játék kikerül az oldalunkra és a közösségünkbe is!

HUNGARO GAMING – JÁTSSZ SZABADON!